Chiwas



Idag hade vi en visning till. Det som är bra med det är att vi blir tvungna att städa här hemma :)
Det funkar mycket bättre mellan Chiwas och Bonnie idag. De leker lite idag. Bonnie är ju en tjurkärring som nog alla vet hehe.Men nu börjar hon mjukna lite.
Nu har vi precis ätit stuvad pyttipanna och småkillarna sover. Skönt. Lite lugn och ro en stund.Oscar hjälper pappa att fixa med viasat. Kommer inte sakna boxer det minsta. Sämst mottagning ju.
Blir till och bara ta det lugnt resten av dagen. Fick just reda på att Amanda är magsjuk stackarn. Krya på dig gumman!

Bröderna bus



Vilmer

Viggo

Viggo


Vilmer

Länge sen sist

Var ett tag sen vi skrev något här nu. Får skylla på att det har varit semester.
Semestern tillbringade vi i Vänersborg. Därifrån åkte vi på små utflykter. Borås djurpark, Smögen, badhus, Ullared och vi hann även med ett besök på en bondgård där Oscar fick se djur som kaniner, getter och en minigris. Jag har kort från alla utflykter, får se om jag får tid att ladda upp dom här nån gång.
Nu har Erik börjat jobba igen och jag går här hemma med hundar och barn :)
Jag är nu i v.10 och vi har varit på ultraljud och sett hjärtat slå. Alltid en skön känsla att veta att allt står rätt till än så länge.
Igår var vi och tittade på en kompis till Bonnie. En chihuahua kille på 3,5månad. Han var såå gullig så vi kunde inte motstå honom utan på onsdag hämtar vi hem honom. Håller båda tummarna att det ska funka bra. Tror inte det blir några problem med Caddy iaf. Han är dålig. Har fått horners syndrom och anorexi. Gammal så nu kommer allt på en gång känns det som. Vi tar en dag i taget och ser hur han mår. Jag får mata honom med burkmat  och har gjort så i några dagar så nu har han fått lite mer energi och vill gå ut lite oftare. Idag gick han till och med fram till matskålen och väntade på mat. Vet att han inte har lång tid kvar men vill inte göra något förhastat.  Jag vill få en ordentlig utredning först så jag vet att jag gjort allt för honom. Det förtjänar han. Blir förbannad på de som säger att det är lika bra att avliva honom. Va fan vet de om det?! Så gör man inte med människor så varför avliva ett djur så fort han blir dålig utan att veta varför? Han är gammal så acceptera det?? Nej tack. Han ska få en utredning hos veterinären så jag vet om det går att göra något för honom.
Nu ska jag läsa Bambi för Oscar :)

RSS 2.0