nya kort






Lite nytt






Regn regn regn

Trist väder ute!!Regnet bara öser ner. Det som varit sååå fint vårväder nu några dagar.
Vi har ju inget internet hemma nu men idag har jag fått låna pappas mobila bredband så tänkte ta och uppdatera lite här.

Nu har vi äntligen fått bort pianot och skaffat 2 st vita vitrinskåp dit istället. Köpte billys bokhylla med vitrindörr. Riktigt nöjda.
Nu har vi börjat spåna på dopen för killarna och det blir som ni säkert hört den 27juni i Vänersborg. Då blir det dop kl 11 och sen ska vi hitta på något senare på kvällen. Men det kommer ni höra mer om.
När det gäller min familj från Flen så hoppas jag ni kommer kunna ta er till Vänersborg. Ta in på hotell några nätter kanske. Vi får diskutera mer om det.

Igår var vi med Oscar till frissan för första gången. Han var så duktig!!


 Så här blev resultatet. En helt ny kille..

Lite syskonkärlek





Sammanfattning av de senaste dagarna

Det har hänt en del sen sist jag skrev här så ska försöka sammanfatta lite kort.
Jag har hunnit fylla 29 år :) Jag fick en iphone, plattång och lotter.
Jag, Erik min bror och hans tjej har varit på kryssning. Det var riktigt trevligt. Festade lite och åt gott, plus att vi fick sova ut ordentligt. Kanon.! Vi åkte med Birka Paradise som är en helt ok båt. Passade barnen gjorde min mor och Eriks systerdotter. Hon stannade här i en vecka och åkte hem imorse. Maria och jag var iväg och piercade näsan. Det var ingen trevlig upplevelse och jag fattar fortfarande inte hur jag vågade...ont gjorde det men fint blev det :D

Lägger in lite nya kort också när jag ändå är på G.



Världens goaste killar!!


Längtar efter att få sätta i ett nytt smycke!!!

Bar TILL SALU!!




RSS 2.0