Vilmer




solstrålen

Japp nu är det bekräftat att pojkarna ler när man pratar med dom. Försökte fånga Viggo på kort när han skiner upp som en solstråle, Lättare sagt än gjort. Men visst är det ett leende!?

Nya kort


hmm

Orre-Borre-Du har nåt på hakan!

Vilmer har fått syn på sig själv

Vad???

Gungor med melodier

Bevis på att jag gör läxorna!!


Nya babysittern med massage och melodier. Viggo.

Oscar gillade den också


Hemma igen

Borta bra men hemma bäst. Nu är vi hemma igen efter en minisemester hos Eriks familj i Vänersborg. Vi åkte dit på onsdag eftermiddag och kom hem söndag kväll runt 21. Nu har vi packat upp och fått alla barn att somna förutom Viggo som envisas med att vara vaken. Han ligger på pappas bröst och myser.
Vi bodde hos Eriks syster och hennes man och det har gått jättebra. Vi fick mycket hjälp med barnen och vi trivdes jättebra. Dagarna gick hur fort som helst. Hundarna fick vara hos Eriks mamma och pappa.
På fredagen var vi på vattenpalatset men glömde kameran hemma :(
På lördagen firade vi Eriks pappa som fyllde 70år. De bjöd på en jättegod middag där vi var samlade allihopa. Eriks farbror Benny var också där. En riktigt pigg 80-åring. Han bor i Skottland men kom dit för att fira James.
Idag innan vi åkte bjöd Susan och Peter på fika så vi samlades allihopa ännu en gång. Sen på hemvägen så vaknade jag av att Erik stannade vid vägkanten. Trodde jag... men han stannade ofrivilligt. Bilen bara la av. Vi fick soppatorsk!!
Erik liftade fram och tillbaka till närmsta mack så det löste sig snabbt som tur var. Familjen Taicon som är ute och åker.

Det första som ska spanas in är helt klart duschen!

Dottern i huset-Oscars gudmor. Hon hjälpte oss med Oscar och barnen.

Amanda vid frukostbordet.

Pappa och Viggo

En riktigt förkyld mamma med Viggo ;)

Pappan i huset. Uffe med Vilmer.

Sonen. Niklas med Viggo.

Farbror Benny





Värdinnan som lagat den goda maten-Jane

Födelsedagsbarnet- James

Tack för en trevlig helg och den goda maten!

Nu när jag skrivit klart detta så har läget ändrats och Viggo sover i min famn och Vilmer ligger hos pappa. Hur ska detta sluta ;) Natti


spa-kryssning

Lördagen den 31jan satte vi oss på birka bussen som tog oss till Sthlm. Det var jag(Dessan) , Amanda och min syster Marita. Det var meningen att min mamma skulle följt med men hon blev sjuk och Amanda fick hoppa in.
Erik var hemma med barnen och fick hjälp av min bror och hans tjej som sov kvar över natten.
Vi åkte på en 24 h kryssning.På kvällen åt vi en 3-rätters l´la carte som var riktigt god. Synd bara att det tog sån tid innan vi fick maten.
Förrätt: Räkor och en rom-cheesecake
Varmrätt: Nötkött- kalv och potatiskaka
Dessert: Någon pudding

Kommer inte ihåg riktigt hehe..blev ju några cider ;)
Nästa dag var vi uppe kl 6!! Vi tog fel på tiden. Halv 8 åt vi frukost sen hade jag en ansiktsbehandling kl 09.
Efter det blev det en stund på tax-free. Köpte en likör 43 och en grapefrukt likör. Köpte även 2plattor öl och en stock snus. Blev även lite smink. Man är ju tjej trots allt hehe :)
Kl 12.30 hade syrran tid för ansiktsbehandling och kl 14 hade jag tid för massage. Det var riktigt skönt.
Efter det badade jag bubbelpool, varmbad, ångbastu och utomhus jaccuzzi. Sen var vi i sthlm igen. Det gick alldeles för fort! Nästa gång blir det 2 nätters kryssning.

Idag köpte vi en babysitter som spelar musik och har massage. Hoppas den blir populär. Har ju tagit upp gungan vi köpte till Oscar och den är väldigt populär. De somnar direkt i den.

På torsdag kväll eller fredag förmiddag ska vi åka ner hela familjen till Vänersborg. Eriks pappa fyller år. Blir där över helgen. Hoppas vi får in alla i bilen o att resan blir någolunda lugn :)

Avslutar med bilder från kryssningen...

Terminalen


Vi hinner knappt komma in i hytten förrns hon springer på toa haha

Senare på kvällen innan vi beger oss ut till restaurangen.






Restaurangen



Frukosten


Trött trött trött...

Snart i Sthlm igen.

Taxfreen en sista gång

Det ska börjas i tid ;)

RSS 2.0