nya kort igen

Nu har jag lite nya kort att lägga in här igen. Får passa på och uppdatera lite nu när killarna somnat och det är sååå lungt här för tillfället. Amanda är hos sin pappa och till och med hundarna är lugna. :)
Idag har vi tvättat för hela slanten. Alla sängkläder plus att jag ska tvätta det mesta nu innan flytten, så som filtar, kuddöverdrag och mattor.
Idag fick vi Amandas julklappar inköpta och så har vi påbörjat några åt killarna. Skönt att vara tidigt ute. Håller dock tummarna för en vit jul för lite mer julkänsla.!!

Julskinkan vi smaskat på nu några dagar..


Här har ni en fjäskare som ska i badet ikväll.


Oscar i sin nya frilla.

Nu vaknade nån av boysen..måste kila!

julskinka och lussebullar

Idag har vi tjuvstartat julen med en saftig julskinka och lussebak. Plus att Amanda bakade pepparkakor också.
Annars har det varit en lugn dag.
Nu är jag riktigt trött och ska krypa i säng...

vaccination

Ja nu har barnen blivit kallade till vaccination. Får välja på onsdag, torsdag eller söndag. Saken är den att de redan är så snuviga och hostiga men det kanske inte spelar någon roll. Måste ringa och kolla.
Idag blir det en sväng till Katrineholm. Ska kika på tyg för att klä om några köksstolar och en kökssoffa.
Har några nya bilder...

Oscar med sin gudfar och morbror Markus

Jag hittade en mössa som Amanda hade när hon var liten. Passar perfekt eller vad säger ni?? hehe

Så här ser det ut hos oss nu...

De vill bara stå hela tiden. De ställer sig mot allt.

Oscar har fått glasögon. Vad tycks??

Förkylning

Nu är de flesta i familjen förkylda. Det är riktigt jobbigt. Snoret rinner och det är svårt att sova på nätterna. Barnen vaknar om vartannat och själv mår man inget vidare. Som tur är så hjälper min mamma och syster till en hel del så det underlättar mycket.
Idag hade vi besök av min kusin och min moster. Trevligt.
Nu har vi precis sett finalen av körslaget och jag ska gå och lägga mig. Kanske blir det nån film, men problemet är att Vilmer är vaken och han har inte samma planer som mig ..


Grattis pappa :)

Idag har vi firat fars dag och ätit god tårta. Det går ju alltid ner :)

Imorrn är det måndag igen. Veckorna bara rusar. Men idag är det bingolottodags igen...hehe..Förra veckan vann vi ju 100 kronor så vi fick 2 nya lotter tills idag..Oj dags och spela bingo nu..!

Barnmorskebesök

Igår var det dags igen för ett besök hos barnmorskan. Jag är nu i v.25, dvs 7 månaden redan. Tiden rusar.
Men nu börjar man märka av mer att man är gravid. Bebisen sparkar för fullt. Idag förklarade vi att det bor en bebis i magen för Oscar, så när vi frågar honom var bebisen är pekar han på magen :)
Allt såg iaf bra ut hos barnmorskan, det enda är att jag har för dåligt järnvärde. Mina depåer är nästan helt tömda och de har inte blivit bättre. Därför jag är så trött jämt. Det är riktigt jobbigt, men det finns inte mycket annat att göra än att äta niferex och det gör jag ju. Om man har ett värde på 7 så är depåerna helt tömda och jag ligger på 8.
Idag fick vi snö för första gången. Mysigt! Men det blir ju lite problem när man har sommardäcken kvar. Imorrn blir det till och byta.
Vi har kommit igång lite med att packa. Fick flytta ut leksakerna ur barnrummet och ha det som packrum. Nu får barnen leka i vardagsrummet så länge.

Kalas

Det blev kalas för hela slanten i fredags med tårta och ballonger.

Viggo öppnar paket




Oscar fick också paket :)

Så här fina blev de i sina dressar de fick.



Igår tog vi en sväng till leklandet i Eskilstuna. Det var en hit. Oj så roligt de hade!
Det var inte alls mycket folk heller så de kunde springa ganska fritt. Oscar hoppade i hoppborgar och Vilmer&Viggo sprang i gåstolar. Det ska vi absolut göra om. Vi ska prova busfabriken i norrköping också har vi tänkt. Så här såg det ut i bilen på vägen dit..
Vilmer sussar gott
Viggo och Oscar snarkar som grisar.

RSS 2.0