Akuten idag igen

Nu har vi precis fått barnen att sova efter ännu ett besök på akuten i Katrineholm. Det började igår kväll med att Oscar hade ont i örat IGEN. Det är när han ligger ner som han får så ont. Stackarn. Nu är det dags för ett besök hos en öronspecialist och vi ger oss inte förrns vi får en remiss dit! Vi ska ringa vårdcentralen imorrn bitti.
Oscar fick antibiotika utskrivet mot halsen, örat var lite rött men inget mer. Om han nu har en bakterieinfektion i halsen så smittar ju det. Så det blir vårdcentralen för Viggo och Vilmer imorrn också. Måste få ett slut på detta. Det går ju bara runt..De turas om att vara sjuka. Trist. När jag känner efter så har jag också lite ont i halsen. Inbillning kanske..

Nu har Erik fyllt 30år och kommit över den magiska gränsen. Han är ingen ungdom längre haha. Vi hade inget stort kalas nu utan vi planerar att slå ihop våra kalas eftersom jag fyller 30år i mars. Så vi önskar oss en kryssning till vår bröllopsdag :D

Idag hade vi antisimex här som utförde en besiktning på huset. Han hittade inte någonting så nu kan vi pusta ut. Skönt att ha det gjort.

Nu blir det the och smörgås..


Middag och städ

Ikväll var det 3 trötta killar! Oscar sov ingen middag idag så han somnade på bara några minuter. Viggo och Vilmer var lika trötta de så det gick riktigt snabbt att lägga killarna ikväll. Skönt. Nu får jag passa på och äta middag och städa undan alla leksaker. Vi har till och med dammsugit och skurat golv. :) De få lugna stunder man får på kvällarna är guld värda. Oftast vaknar barnen till och från så man får springa upp och ner. Brukar sluta med att man går upp och lägger sig hos dem och ser på tv. Nu har vi ju 3st sängar på rad så Vilmer och Oscar sover i vår säng. Viggo sover oftast hela natten i sin säng. Ibland kommer han också till oss. Särskilt nu när han är sjuk. Oscar och Viggo har/haft öroninflammation så det är förståeligt om de är kinkiga.
Nästa månad är det ju dags för en till bebis. Gäller att få ordning på alla rutiner så fort som möjligt så man får allt att funka så bra som möjligt. Men vi ser fram emot det!
Var hos barnmorskan förra veckan och bebisen har sjunkit ner ordentligt och fixerat sig redan så jag fick ett återbesök om 2v igen för och kolla läget igen. Hoppas ju på att slippa en för tidig födsel igen.
Nehe dags för tv...

RSS 2.0