Hemma igen

Borta bra men hemma bäst. Nu är vi hemma igen efter en minisemester hos Eriks familj i Vänersborg. Vi åkte dit på onsdag eftermiddag och kom hem söndag kväll runt 21. Nu har vi packat upp och fått alla barn att somna förutom Viggo som envisas med att vara vaken. Han ligger på pappas bröst och myser.
Vi bodde hos Eriks syster och hennes man och det har gått jättebra. Vi fick mycket hjälp med barnen och vi trivdes jättebra. Dagarna gick hur fort som helst. Hundarna fick vara hos Eriks mamma och pappa.
På fredagen var vi på vattenpalatset men glömde kameran hemma :(
På lördagen firade vi Eriks pappa som fyllde 70år. De bjöd på en jättegod middag där vi var samlade allihopa. Eriks farbror Benny var också där. En riktigt pigg 80-åring. Han bor i Skottland men kom dit för att fira James.
Idag innan vi åkte bjöd Susan och Peter på fika så vi samlades allihopa ännu en gång. Sen på hemvägen så vaknade jag av att Erik stannade vid vägkanten. Trodde jag... men han stannade ofrivilligt. Bilen bara la av. Vi fick soppatorsk!!
Erik liftade fram och tillbaka till närmsta mack så det löste sig snabbt som tur var. Familjen Taicon som är ute och åker.

Det första som ska spanas in är helt klart duschen!

Dottern i huset-Oscars gudmor. Hon hjälpte oss med Oscar och barnen.

Amanda vid frukostbordet.

Pappa och Viggo

En riktigt förkyld mamma med Viggo ;)

Pappan i huset. Uffe med Vilmer.

Sonen. Niklas med Viggo.

Farbror Benny





Värdinnan som lagat den goda maten-Jane

Födelsedagsbarnet- James

Tack för en trevlig helg och den goda maten!

Nu när jag skrivit klart detta så har läget ändrats och Viggo sover i min famn och Vilmer ligger hos pappa. Hur ska detta sluta ;) Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0