Akuten idag igen

Nu har vi precis fått barnen att sova efter ännu ett besök på akuten i Katrineholm. Det började igår kväll med att Oscar hade ont i örat IGEN. Det är när han ligger ner som han får så ont. Stackarn. Nu är det dags för ett besök hos en öronspecialist och vi ger oss inte förrns vi får en remiss dit! Vi ska ringa vårdcentralen imorrn bitti.
Oscar fick antibiotika utskrivet mot halsen, örat var lite rött men inget mer. Om han nu har en bakterieinfektion i halsen så smittar ju det. Så det blir vårdcentralen för Viggo och Vilmer imorrn också. Måste få ett slut på detta. Det går ju bara runt..De turas om att vara sjuka. Trist. När jag känner efter så har jag också lite ont i halsen. Inbillning kanske..

Nu har Erik fyllt 30år och kommit över den magiska gränsen. Han är ingen ungdom längre haha. Vi hade inget stort kalas nu utan vi planerar att slå ihop våra kalas eftersom jag fyller 30år i mars. Så vi önskar oss en kryssning till vår bröllopsdag :D

Idag hade vi antisimex här som utförde en besiktning på huset. Han hittade inte någonting så nu kan vi pusta ut. Skönt att ha det gjort.

Nu blir det the och smörgås..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0