Akuten och en massa läkarbesök

Som vanligt har det blivit en massa resor till akuten fram och tillbaka. Viggo och Vilmer har varit riktigt dåliga med allt från kräkningar till feberfrossa och hemsk hosta..Och nu sist även Theo. Måndag kväll åkte vi in till akuten med alla barnen där alla utom Vilmer fick penicillin mot öroninflammation. Inte Theo heller för honom tittade de inte ens på, även fast jag sa att han börjat rossla, hosta och var förkyld. Så vad händer då...Jo nästa dag är Vilmer ännu sämre och vi ringer vårdcentralen och får komma dit. Då får även han penecillin mot öroninflammation. Senare samma kväll blir vi tvungna att åka in till akuten igen med Theo som rosslar och hostar ordentligt. Där blir han inlagd över natten för misstänkt rs-virus. Han får inhalera och får på så vis hjälp med andningen. Om läkarna bara kunde sköta sitt jobb ordentligt när man väl är där på akuten så skulle man ju slippa åka fram och tillbaka flera gånger. Menar hur kul är det att sitta på akuten flera timmar med alla barnen??!
Sjukvården blir allt sämre..tyvärr..
 Dagen efter är Viggo och Vilmer ännu sämre och får åka in till akuten igen. Där får de träffa en barnläkare och inhalera igen. Även de har rs-virus och får mer medicin utskrivet.
Oscar mår bra som tur är. Penecillinet hjälpte snabbt på honom. Lite ljus finns det i tillvaron :)
Idag blev vi kallade på återbesök till barnkliniken med Viggo,Vilmer och Theo och där fick de återigen inhalera. Nu är de uppe på benen iaf så vi hoppas det vänder nu!! Rs- virus är ingen hit..
Nu har förkylningen hoppat vidare över på Erik min mamma och mig..nån som vill komma på besök kanske??hehe..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars barn!

Krya på er!

2010-03-29 @ 12:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0